De-stress hot stone face & body massage: relaxare completa

Posted: 8 June 2019

Cum arata o persoana pregatita sa invinga stresul?

Deja este arhicunoscut faptul ca secolul XXI apartine acestui sindrom. Dar exista oameni care l-au inteles, sau chiar au suferit de pe urma lui, si au dezvoltat un sistem de aparare (mai curand un stil de viata), care sa contracareze simtomele. Oboseala inexplicabila, agitatia, insomnia, lipsa poftei de mancare sunt doar cateva semne ca stresul incepe sa puna stapanire asupra sistemului nervos. Dupa secole intregi de cercetari si experimente incadrate mai mult sau mai putin in limite justificabile, oamenii inca nu au acumulat destule cunostinte despre creier incat sa poate afirma ca au inteles cum functioneaza. Sunt cunoscute efectele negative pe care le au multi factori externi asupra creierului, dar cam aici se opreste aria de cunoastere.
Din fericire, stresul este una dintre putinele afectiuni reversibile, chiar daca de multe ori lasa urme in spate. In ciuda faptului ca de la creier pleaca multe procese din corp, atentia nu trebuie indreptata exclusiv catre el. Fizicul are la randul lui nevoia de a functiona in parametri stabili, ceea ce se traduce printr-un stil de viata sanatos. Dozate corect, grasimile, proteinele, vitaminele si restul substantelor nutritive de care corpul are nevoie pentru a putea functiona, conduc catre un trup care nu imbatraneste prematur, atat in exterior cat si in interior.

Stresul eliminat prin masaj

Pentru creier exista nenumarate exercitii si antrenamente care sa il pastreze la capacitatile lui normale, de la programarea neurolingvistica la sesiunile de alergare usoara prin parc. La Orhideea Spa, ne ocupam de partea exterioara, iar aici poti beneficia de masaje antistres care pot reduce, ca mai apoi sa vindece aceste afectiuni. Printre beneficii se numara eliminarea tensiunilor musculare si articulare, la nivel cervical. Relaxarea muschilor este o actiune care imbunatateste starea generala de bine si linistea interioara pentru a-ti desfasura in voie activitatile cotidiene.
Calitea somnului este strans legata de energia pe care o ai de-a lungul zilei. Insuficienta orelor de dormit sau starile de agitatie ce intrerup des somnul sunt aspecte care pot duce la o stare inconfortabila de oboseala cronica. Slabirea intensitatii si frecventei migrenelor este un alt avantaj de care te poti bucura la Orhideea Spa. Masajul din zona craniana are ca scop inlaturarea efectelor negative ale emotiilor si a efortului intens pe care il depui zilnic.

Masajul antistres este o alegere excelente daca doresti sa te reinnoiesti complet si sa te rasfeti, indepartand astfel toate problemele corpului. Este ideal pentru oamenii care au viata activa, antrenati intr-o alergare continua, cum necesita mediul afacerilor sau au o profesie ce necesita multa munca la birou. Stresul si efectele sale fizice nu trebuie subestimate. Masajul este o metoda de a spori calitatea vietii si de a lupta impotriva lui. Orhideea Spa te ajuta sa scapi de muschii obositi, problemele de circulatie, tensiunea si anxietatea induse de o viata agitata.
Practicat inca de secole in Egiptul antic, de-stress hot stone face & body massage face minuni si in zilele noastre, iar la Orhideea Spa ne-am perfectionat pentru a-l putea oferi la calitatea lui maxima.