Proceduri de recuperare medicala recomandate de medicul specialist, fizio-kinetoterapeuti cu experienta, aparatura specializata.

Orhideea Kineto Spa a luat naștere din grija continua fata de nevoile si necesitatile fiecarui client in parte.

Un nivel destinat recuperarii medicale, Orhideea Kineto Spa, ofera servicii de fizioterapie, kinetoterapie, RPG (Reeducare Posturala Globala), masaje terapeutice personalizate si tehnici specifice de relaxare a musculaturii.

La noi vei gasi cei mai buni specialisti in recuperare medicala.

Din paleta bogata de proceduri la care suntem experti, iti vom recomanda un program personalizat stabilit de catre medicul specialist in recuperare medicala, impreuna cu echipa de fizio-kinetoterapeuti.

Kinetoterapie

240.00 lei
60 min
Terapia Yumeiho este o terapie traditionala japoneza, alcatuita dintr-un ansamblu de procedee terapeutice manuale si exercitii fizice complexe, având ca scop reabilitarea echilibrului, a simetriei si a functionalitatii organismului uman.
Fa o programare!
45.00 lei800.00 lei
min
Kinetologia medicală studiază mecanismele neuromusculare şi articulare, care asigură omului activitătile motrice normale, preocupându-se totodată de înregistrarea, analizarea şi corectarea mecanismelor neuromuscularticulare deficitare.
Fa o programare!
60.00 lei
15 min
Medical taping este o tehnica de bandajare reabilitativa conceputa pentru a facilita procesul natural de vindecare a organismului, acordând totodata sprijin sii stabilitate muschilor si articulatiilor fara a limita miscarea.
Fa o programare!

Fizioterapie

150.00 lei 150.00 lei
20 min
<ul> <li>1 x Consultatie Medic specialist recuperare medicala</li> </ul>
Fa o programare!
0 min
<ul> <li>2x Consultatie Medic specialist recuperare medicala.</li> <li>12 sesiuni de fizioterapie (in functie de recomandarea medicului, cuprinde un numar nelimitat de proceduri)</li> <li>12 sesiuni kinetoterapie (sedintele sunt individuale - kinetoterapeut - pacient, in functie de recomandarea medicului, se respecta obiectivele si metodele recomandate de medic)</li> <li>12 acces la piscina si sauna, doar la recomandarea medicului.</li> </ul>
Fa o programare!
0 min
Fa o programare!
0.00 lei
min
<strong>Namolul </strong>are anumite proprietati naturale de vindecare care au fost utilizate ȋnca din cele mai vechi timpuri. Namolul stimuleaza circulația sȃngelui și ajuta la eliminarea toxinelor.
Fa o programare!
0.00 lei
min
<strong>Termoterapia</strong> cuprinde diverse proceduri care incalzesc tesuturile la suprafata sau in profunzime, proceduri care pot fi electrice, prin radiatii infrarosii sau parafina.
Fa o programare!
0.00 lei
min
<strong>Magnetoterapia</strong> este o metoda terapeutica non-invaziva ce are la baza efectul componentei magnetice a campului electromagnetic asupra tesuturilor corpului uman.
Fa o programare!
0.00 lei
min
<strong>Laserul</strong> reprezinta o procedura prin care se aplica o radiatie luminoasa ce este absorbita la nivel cutanat (cativa mm) pentru a favoriza si accelera procesele naturale de vindecare ale organismului.
Fa o programare!
0.00 lei
min
<strong>Ultrasunetul</strong> este o procedura cu efecte analgezice, miorelaxante, benefice intr-o multitudine de afectiuni musculare, articulare sau de parti moi.
Fa o programare!
0.00 lei
min
<strong>Electroterapia</strong> foloseşte curentul electric pentru a obţine efecte fiziologice şi terapeutice asupra organismului uman.
Fa o programare!
Inapoi