Corvin Petrescu

Pasiunea lui pentru sport a prins radacini inca din anii liceului. Fost component al lotului de box in cadrul Clubului Sportiv Chimia Ramnicu Valcea, timp de peste patru ani, participant la diverse competitii nationale si internationale, a acumulat experienta necesara in pregatire sportiva la un nivel inalt.

De asemenea, experienta acumulata ca sportiv de performanta intr-un sport de contact, cat si experienta antrenamentelor de tip “combat training”, a fost definitorie in cadrul exercitarii stagiului militar, intr-o unitate de interventii speciale, unde s-a ocupat de pregatirea fizica a soldatilor aflati in subordine.

Toate aceste lucruri au reprezentat o baza solida pentru startul unei cariere in Fitness, Crossfit si Functional Training. A absolvit cursurile de Instructor Fitness si Antrenor Personal la ABC Fitness Bucuresti.

Anii de experienta in sport, combat training si fitness il recomanda ca un antrenor disciplinat si exigent care isi incurajeaza clientii sa isi impinga limitele la alt nivel pentru a avea rezultate de exceptie, in functie de targetul fiecaruia.

Excelenta este un obicei.