Arhive

Sorin

Anii de experienta ca sportiv de performanta m-au educat in spiritul muncii sustinute, al competitiei si al fair-play-ului. Dobandind calitatea de antrenor profesionist in urma absolvirii Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport am invatat sa daruiesc aceste calitati tuturor celor care au nevoie de un partener.

Cristina

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

Corvin

Pasiunea lui pentru sport a prins radacini inca din anii liceului. Fost component al lotului de box in cadrul Clubului Sportiv Chimia Ramnicu Valcea, timp de peste patru ani, participant la diverse competitii nationale si internationale, a acumulat experienta necesara in pregatire sportiva la un nivel inalt.

Andrei Nicolae

Primii ani de școală coincid cu începuturile unei activități sportive pe care nu a întrerupt-o deloc.Fotbalul a fost sportul căruia i-a dedicat mai mult de 15 ani, de la junior la Sportul Studențesc și component al lotului național de juniori la fotbalist profesionist la Steaua București.

Andrei

Ca fost sportiv de performanta, isi propune sa implementeze clientilor un stil de viata sanatos si o dezvoltare motrica armonioasa tinand cont nu in ultimul rand de starea initiala a sanatatii fiecaruia, si imbunatatirea acesteia, daca este cazul.

Inapoi