De ce sa te apuci de inot?

Posted: 23 May 2017

Inotul este o activitate ce iti poate aduce o multitudine de beneficii atat la nivel fizic, cat si la nivel psihic si social. Este o optiune ideala de a face miscare intr-un mod sanatos si benefic pe tot parcursul anului, cu toate ca este o activitate mult mai populara pe timpul verii.

Avantajul in a practica aceasta forma de sport este faptul ca inotul nu iti forteaza articulatiile si este chiar considerat unul dintre sporturile cu cel scazut risc de injurii. Inotul are o influenta pozitiva in primul rand asupra plamanilor pentru ca ajuta la cresterea capacitatii respiratorii rezultand intr-o respiratie mai eficienta.

Este asadar un sport ideal mai ales pentru persoanele ce sufera de astm sau alte problem de tip respiratoriu. Mai mult decat atat, inotul este un sport ce te poate ajuta sa pierzi in greutate intr-un mod sanatos si eficient. Pentru multe persoane, inotul nu este doar o forma de a face sport si de a fi in forma, dar este si o forma de meditatie deoarece inotul este o activitate ce necesita o concentrare maxima. Pentru a inota, esti 100% prezent in activitatea pe care o faci reusind astfel sa te deconectezi de problemele si grijile cotidiene.

De asemenea, inotul poate fi si o modalitate foarte buna de socializare. Te poti relaxa la sfarsitul unei zile obositoare la munca alaturi de familie sau de persoana iubita nu doar facand exercitii si efort, dar distrandu-va intr-o maniera relaxanta si sanatoasa!

Orhideea Spa iti pune la dispozitie o piscina spatioasa si frumoasa pe tot parcursul anului! Pentru a beneficia de reduceri considerabile la abonamentele pentru piscina, Orhideea Spa iti pune la dispozitie posibilitatea de a deveni membru spa!