Fusion Massage Therapy: flexibilitatea unui tratament spa

Posted: 25 iulie 2019

Pentru cei pasionati de Spa, care cauta un tratament personalizat, atentie individuala si o adevarata experienta de masaj, Fusion Massage Therapy este alegerea ideala. Acum ai posibilitatea de a face cunostinta cu o terapie de fuziune, ce cuprinde tehnici de masaj combinate cu tratamente de vindecare. Acesta poate implica masaj de relaxare, drenaj limfatic, masaj tisular profund, reflexoterapie, presiuni, mobilizari, stretching, masaj anticelulitic, aplicare de comprese sau pietre calde. Tehnicile interconectate de relaxare si echilibrare psihica sunt o inovatie continua a serviciilor pe care acum le poti personaliza si adapta propriilor nevoi.

Gaseste mixul perfect

 

Planul sesiunii de masaj este elaborat pentru a intruni nevoile mentale, fizice si emotionale ale clientului. Terapeutul se angajeaza in a sincroniza mai multe tehnici si de a fi creativ in privinta celei mai bune modalitati de a satisface cerintele clientilor. Daca simti ca ai nevoie sa elimini stresul si oboseala, sa iti intaresti sistemul imunitar sau pur si simplu sa lasi corpul sa se relaxeze complet, te incurajam sa ii prezinti terapeutului motivele care te-au condus catre centrul spa din complexul nostru. Astfel, acesta va putea adapta tehnicile efectuate si va crea un tratament spa unic.

Beneficiile Terapiei Fusion

 

Fusion Massage Therapy poate fi descris ca un masaj tisular profund conceput pentru a gasi si a elimina tensiunile din corp. Bazandu-se pe studii occidentale si orientale despre corp, masajul elibereaza tensiunea musculara si deblocheaza barierele ce stau in calea fluxului energiei muschilor si corpului. In acest fel, vei fi o persoana echilibrata, vei simti trupul cum se detensioneaza si ii vei permite sa ajunga la postura lui naturala.

Masajul exceleaza in reducerea stresului, a anxietatii si in gestionarea permanenta a acestora, in conditiile in care stilul de viata si timpul iti permit sa il introduci in ritualurile tale de ingrijire. De asemenea, daca suferi de insomnii si nu poti dormi noaptea, Fusion are capacitatea de a elimina factorii ce te impiedica sa te relaxezi si sa ai parte de un somn odihnitor.

Daca suferi de cefalee, muschi contractati, vatamari provenite din activitati sportive, solutia initiala consta in ameliorarea acestor simptome, prin utilizarea eficienta si aplicarea profunda a tehnicilor prezente in terapia Fusion. Acesta mai este recunoscut pentru imbunatatirea circulatiei, flexibilitatii si reducerea numeroaselor afectiuni comune precum stresul sau durerile minore. 

Acest tratament actioneaza in profunzime si ofera cele mai bune rezultate, provenite din seria de remedii pe care le promoveaza. 

Terapeutii de le Orhideea Spa au o buna intelegere a modului in care functioneaza corpul si stapanesc formula individuala pe care am dezvoltat-o pentru tine.