Masajul de relaxare cu saculeti cu plante medicinale

Posted: 22 November 2017

Noua terapie Compress Herbal Thai din meniul Orhideea Spa inlatura stresul si oboseala emotionala, combinand tehnicile unui masaj de relaxare cu proprietatile terapeutice ale plantelor medicinale. Masajul cu saculeti din plante medicinale provine din medicina traditionala thailandeza si induce o stare de relaxare profunda intregului organism. Acest tip de masaj se face cu ajutorul unor saculeti umpluti cu plante medicinale si incalziti in baie de aburi, avand proprietati curative, de purificare si de relaxare.

Masajul se realizeaza prin miscari circulare lente pentru a detensiona zonele afectate, avand un efect dublu. Primul este de a relaxa musculatura tensionata, iar cel de-al doilea de a detoxifia organismul si de a preveni diverse afectiuni. Astfel ca, fiecare planta folosita reuseste sa stimuleze o zona a organismului, iar caldura degajata de saculeti activeaza circulatia sangelui si relaxeaza profund musculatura, facilitand eliminarea toxinelor din organism.

Aromele plantelor medicinale au proprietati curative si reusesc sa patrunda cu ajutorul caldurii in tesutul epidermic si mai apoi catre organele interne. Saculetii sunt umpluti cu o selectie de plante medicinale cu beneficii diferite specifice diferitelor afectiuni, precum:

  • Ghimbirul care amelioreaza tulburarile digestive, are un puternic efect calmant pentru durerile abdominale, ajuta digestia, neutralizeaza toxinele din organism, grabeste vindecarea racelilor si imbunatateste circulatia sangelui;
  • Lemnul dulce cu un efect antiinflamator, reduce inflmatia si calmeaza durerea;
  • Iasomia, folosita in scop terapeutic din cele mai vexhi timpuri, este benefica pentru calmarea sistemului nervos, imbunatatirea circulatiei, dar si pentru destinderea muschilor contractati si calmarea durerilor musculare. Iasomia este recomandata in depresii, neurastenie, migrene, tulburari circulatorii sau oboseala musculara;
  • Echinaceea cu o actiune antiseptica, combate raceala, ajuta organismul sa se reface mai repede, stimuland sistemul imunitar sa lupte impotriva posibilelor infectii.

Aromaterapia plantelor inlatura stresul si oboseala, atat in plan emotional, cat si mental, imbunatatind sanatatea organismului. Combinarea diferitelor plante incalzite are un efect relaxant si revigorant asupra corpului, a mintii, asupra muschilor obositi, reda energia necesara, ajuta la imbunatatirea circulatiei sangvine, stimuleaza circulatia limfatica si buna functionare a organelor interne, fiind ideala pentru persoanele tensionate, obosite si stresate.