SPA – O experienta transformatoare

Posted: 4 July 2013

Când vorbim despre Spa, vorbim despre un stil de viaţă, despre stări şi experienţe inedite. Spa în ziua de azi face parte din cultura contemporană, este parte din viaţa omului modern care are nevoie să-şi găsească liniştea, echilibrul interior, calmul şi energia fără de care nu poate face faţă provocărilor cotidiene. Aceia dintre noi care înţeleg că a merge la Spa înseamnă mai mult decât piscină, saună sau jacuzzi, înţeleg că Spa înseamnă să-ţi dai atenţie propriei persoane, să te întorci spre tine şi să înveţi cât mai multe despre cine eşti tu, să-ţi oferi acest răgaz, această pauză de relaxare şi evadare din ritmul alert al vieţii, să-ţi dăruieşti un cadou pentru a te simţi bine. Observăm tot mai mult că starea de bine nu înseamnă doar atenţia pentru corpul nostru.

Ea reprezintă felul cum ne simţim, cum gândim, cum ne folosim mintea, atitudinea pe care o avem faţă de noi, de ceilalţi, faţă de viaţă. Oaspeţii care ne trec pragul beneficiază nu doar de tratamente şi atenţia plină de grijă a terapeuţilor noştri, ei trăiesc adevărate experienţe transformatoare. Învăluiţi de ambianţa magică, trataţi cu tandreţea şi dăruirea profesioniştilor spa, răsfăţaţi de arome, muzică şi culoare, oaspeţii noştri călătoresc într-o lume din care revin mai odihniţi, liniştiţi, cuprinşi de pace şi seninătate, dorind să-şi ofere din nou astfel de experienţe despre care spun că le hrănesc corpul, mintea şi sufletul.

Atunci când ne simţim stresaţi, veşnic într-o alergare frenetică într-o lume agitată şi confuză, obosiţi de solicitări, când ne pierdem contactul cu noi înşine şi uităm să ne dăruim un răgaz pentru a ne regăsi, sau când pur şi simplu nu ştim cum să evadăm din vârtejul problemelor, putem să ne căutăm refugiul la spa. Aici vom găsi de fiecare dată o oază de linişte în care ne putem recupera, transformaţi de experienţele plăcute pe care le-am trăit!