Fa o programare!
Card Membru Beneficii

Kinetoterapie

Kinetologia medicală studiază mecanismele neuromusculare şi articulare, care asigură omului activitătile motrice normale, preocupându-se totodată de înregistrarea, analizarea şi corectarea mecanismelor neuromuscularticulare deficitare.Limitarea activităţii motrice poate fi determinată de următoarele cauze: scăderea forţei musculare sau contractură, spasticitate musculară,redoare articulară (diminuarea mobilităţii), lipsa coordonării mişcărilor.

Kinetoterapie

Se arata toate cele 3 rezultate


Masaje Terapeutice

Terapia Yumeiho este o terapie traditionala japoneza, alcatuita dintr-un ansamblu de procedee terapeutice manuale si exercitii fizice complexe, având ca scop reabilitarea echilibrului, a simetriei si a functionalitatii organismului uman.
Masajul thailandez tradițional combină chiropractica și acupresura cu exerciții acrobatice de întindere a tuturor mușchilor împrumutate din yoga.
Masajul sportiv ajută atleții să-și pregătească mușchii pentru performanță.
Terapie pentru detensionare musculară și relaxare profundă, prin tehnici de masaj "deep tissue" cu ulei sau cremă decontracturantă.
Este importantă consumarea unei cantități mai mari de apă după masaj pentru a favoriza eliminarea acidului lactic din țesuturi și preluarea sa în circulația limfatică.
Scopul principal al acestui masaj este păstrarea și îmbunătățirea stării de sănătate, vindecarea și ameliorarea anumitor stări patologice ale corpului uman.
Inapoi