Fa o programare!
Card Membru Beneficii

Kinetoterapie

Kinetologia medicală studiază mecanismele neuromusculare şi articulare, care asigură omului activitătile motrice normale, preocupându-se totodată de înregistrarea, analizarea şi corectarea mecanismelor neuromuscularticulare deficitare.Limitarea activităţii motrice poate fi determinată de următoarele cauze: scăderea forţei musculare sau contractură, spasticitate musculară,redoare articulară (diminuarea mobilităţii), lipsa coordonării mişcărilor.

Kinetoterapie

Se arata toate cele 2 rezultate

*Toate Terapiile Spa au accesul inclus la Zona de Relaxare: Salina artificiala, Tepidarium si Auditorium.

**Programarea unui terapii se poate face in urma achitarii acesteia. Valabilitatea terapiilor este de 6 luni de zile de la data achizitionarii.

***Intrarea Aqua pentru cumparatorii de Terapii Spa este de 10 EUR/persoana.
Tariful este aplicabil, in aceeasi zi, in zona Piscinelor, Hamam, Saune, Zona Ice & Fire si Aria de relaxare cu sezlonguri incalzite cu lampi cu infrarosu, persoanelor care au achizitionat o terapie.

Imagini cu caracter informativ: click aici pentru a vedea cum arata voucher-ul digital si aici pentru a vedea voucherul in format fizic.


Masaje Terapeutice

Scopul principal al acestui masaj este păstrarea și îmbunătățirea stării de sănătate, vindecarea și ameliorarea anumitor stări patologice ale corpului uman.
Masajul thailandez tradițional combină chiropractica și acupresura cu exerciții acrobatice de întindere a tuturor mușchilor împrumutate din yoga.
Masajul sportiv ajută atleții să-și pregătească mușchii pentru performanță.
Terapie pentru detensionare musculară și relaxare profundă, prin tehnici de masaj "deep tissue" cu ulei sau cremă decontracturantă.
Este importantă consumarea unei cantități mai mari de apă după masaj pentru a favoriza eliminarea acidului lactic din țesuturi și preluarea sa în circulația limfatică.
Inapoi