Fa o programare!
Card Membru Beneficii

Completeaza-ti terapiile alese cu mini-tratamente pentru a-ti personaliza experienta spa!

Mini Tratamente Spa

Se arata toate cele 7 rezultate

*Toate Terapiile Spa au accesul inclus la Zona de Relaxare: Salina artificiala, Tepidarium si Auditorium.

**Programarea unui terapii se poate face in urma achitarii acesteia. Valabilitatea terapiilor este de 6 luni de zile de la data achizitionarii.

***Intrarea Aqua pentru cumparatorii de Terapii Spa este de 10 EUR/persoana.
Tariful este aplicabil, in aceeasi zi, in zona Piscinelor, Hamam, Saune, Zona Ice & Fire si Aria de relaxare cu sezlonguri incalzite cu lampi cu infrarosu, persoanelor care au achizitionat o terapie.

Imagini cu caracter informativ: click aici pentru a vedea cum arata voucher-ul digital si aici pentru a vedea voucherul in format fizic.


Masaje de Relaxare

Masajul suedez cuprinde o combinaţie de manevre, manevre fine, uniforme şi prelungite, liniştitoare, care reduc sensibilitatea nervilor şi produc încălzire, calmare şi descongestionare.
Masaj de relaxare cu uleiuri aromate încălzite de lumânare. Un masaj conceput pentru stimularea simţurilor, ce foloseşte o ceară specială din uleiuri esenţiale
Un masaj practicat de mii de ani de aborigenii din Hawaii, Lomi Lomi este recunoscut în lumea modernă ca o terapie holistică, ce reconectează şi armonizează corpul.
Masaj adresat zonelor craniană, cervicală şi scapulo-humerală, pentru înlăturarea efectelor negative ale emoţiilor.
Unul din cele mai relaxante masaje, efectuat de doi terapeuţi, în sincron.
Practica vindecatoare ancestrala cunoscuta in India ayurvedica, Egiptul antic sau civilizatia Maya
Un masaj de relaxare pentru corp şi faţa, cu uleiuri esenţiale din plante, avand ca efect diminuarea stresului fizic, emoţional şi intelectual.
Inapoi