Fa o programare!
Card Membru Beneficii

Îngrijirea corpului tău în SPA înseamnă o gamă largă de terapii: exfolieri corporale care au ca scop înlăturarea celulelor moarte și a impurităților de la suprafața pielii, împachetări care folosesc diferite măști corporale cu scop detoxifiant, revigorant, hidratant, anticelulitic sau anti-aging, precum și alte tratamente cu scopuri specifice pentru nevoile fiecărei persoane.

Tratamente Corporale

Se arata toate cele 11 rezultate


Masaje de Relaxare

Masaj de relaxare cu uleiuri aromate încălzite de lumânare. Un masaj conceput pentru stimularea simţurilor, ce foloseşte o ceară specială din uleiuri esenţiale
Un masaj practicat de mii de ani de aborigenii din Hawaii, Lomi Lomi este recunoscut în lumea modernă ca o terapie holistică, ce reconectează şi armonizează corpul.
Masajul suedez cuprinde o combinaţie de manevre, manevre fine, uniforme şi prelungite, liniştitoare, care reduc sensibilitatea nervilor şi produc încălzire, calmare şi descongestionare.
Masaj adresat zonelor craniană, cervicală şi scapulo-humerală, pentru înlăturarea efectelor negative ale emoţiilor.
Unul din cele mai relaxante masaje, efectuat de doi terapeuţi, în sincron.
Practica vindecatoare ancestrala cunoscuta in India ayurvedica, Egiptul antic sau civilizatia Maya
Un masaj de relaxare pentru corp şi faţa, cu uleiuri esenţiale din plante, avand ca efect diminuarea stresului fizic, emoţional şi intelectual.
Inapoi