Fa o programare!
Card Membru Beneficii

Ritualuri SPA - 4 in 1

Ritualul SPA reprezinta alegerea completa pentru un rasfat la SPA! Fructele tropicale cu efect anti imbatranire, ciocolata, cafeaua si ceaiul verde imbunatatesc aspectul pielii si combat celulita, lavanda cu efect anti stress, iar vinul prin proprietatile detoxifiante ofera o experienta de neuitat!

Se arata toate cele 7 rezultate


Tratamente Faciale Dermato-cosmetice

Este un tratament revitalizant, rapid, ce ajută la împrospătarea pielii pentru un aspect odihnit, radios şi proaspăt.
Înaintarea în vârstă, expunerea excesivă la soare, stresul, poluarea sunt factori care provoacă îmbătrânirea prematură a pielii având ca rezultat apariţia ridurilor.
Tratament luxuriant cu efect de lifting, conţine substanţe active care întăresc bariera pielii, netezesc ridurile, hidratează intensiv pielea.
Ingrijire specială pentru tenul pătat.  O combinaţie revoluţionară de substanţe eficiente înfrânează producţia excesivă de melanină în adâncul epidermei.
Sistemul krauter implant/K.I.S ( Sistemul de implantare al plantelor) este un concept de îngrijire pentru o îmbunătătire a aspectului pielii.
Terapia cu ultrasunete tratează diferitele afecţiuni ale pielii, normalizează ph-ul pielii, îmbunătăţeşte metabolismul celular şi circulaţia sangvină.
Tratament dermato-cosmetic, pentru tenul încărcat, ce prezintă o secreţie mare de sebum, puncte negre, comedone, milia(punctele albe), ce are la bază camfor, extract din arbore de ceai.
Un tratament bogat în minerale naturale pure şi oligopeptide pentru un ten echilibrat, regenerat, proaspăt şi tonifiat.
Îngrijire personalizată pentru o piele sănătoasă, pe tot parcursul vieţii, pentru orice tip de piele!
Este un tratament revitalizant, rapid, ce ajută la împrospătarea pielii pentru un aspect odihnit, radios şi proaspăt.
Inapoi