OXYGENERA PRO

Este un concept unic in tratamentele faciale, care inglobeaza 5 tehnologii revolutionare care pot fi mixate in cadrul unui tratament facial sau pot fi folosite individual pentru probleme specifice ale tenului.

Microdermoabraziunea cu particule de diamant – exfoliaza pielea in profunzime sporind productia de colagen si elastina, ajuta la regenerarea celulara si imbunatateste starea generala a pielii, stimuleaza epiderma si circulatia sanguina, eliminand petele pigmentare si semnele de imbatranire.

Conform specialistilor dermatologi, tratamentul facial prin microdermoabraziune este considerat a fi cel mai eficient tratament de curatare, reimprospatare si refacere a tenului disponibil in prezent.

Oxigen Hiperbaric – oxigenul de puritate 98%, sub presiune, este introdus in cele mai profunde straturi ale pielii imbunatatind respiratia celulara si stimuland circulatia sangvina.

Mezoterapie virtuala – penetreaza in profunzime principiile active, creste semnificativ permeabilitatea pielii atat pentru substante ionice cat si pentru substante nonionice si actioneaza asupra structurilor lipidice determinand deschiderea unor canaliculi transmembranare.

Radiofrecventa multipolara – sporeste circulatia sangvina si productia de colagen, oferind pielii un aspect de lifting.

Photon Oxygen Mask cu infrared Soft Laser – o masca cu lumina infrarosu si oxygen hyperbaric care imbunatateste activitatea celulara prin stimularea metabolismului celular. Accelereaza circulatia sangvina, reda tonusul si elasticitatea pielii, are un puternic efect anti-age reparand pielea in profunzime.

Tratamente faciale Oxygenera-Pro

de la 265.00  ron

de la 265.00 ron
50min
  • Tratament rapid pentru reimprospatarea pielii. Ofera luminozitate si fermitate tenului inca de la prima sedinta. Tratamentul consta in imbinarea a doua functii ale aparatului Oxigenera Pro, in functie de necesitatile si particularitatile fiecarui tip de ten.
Fa o programare!

de la 250.00  ron

de la 250.00 ron
50min
  • Zona perioculara este o zona sensibila si delicata, astfel incat are nevoie de o ingrijire speciala. Oboseala, stresul, inaintarea in varsta afecteaza in special zona ochilor, iar ridurile fine si cearcanele fiind primele semne ale imbatranirii premature. Un tratament complet pentru hidratarea si revitalizarea zonei perioculare este absolut necesar, pentru a mentine un chip luminos si tanar.
Fa o programare!

de la 425.00  ron

de la 425.00 ron
90min
  • Terapia Oxigenera Pro ajuta la oxigenarea si regenerarea celulara, oferind rezultate imediate cu efect de lifting instant, trateaza cicatricile post acneice, petele pigmentare si uniformizeaza textura pielii.
Fa o programare!

de la 115  ron

de la 115.00 ron
20min
  • Oxigenul este esential pentru viata si pentru sanatatea noastra. Revitalizeaza si hraneste fiecare celula a corpului nostru.Înaintarea în vârsta, expunerea excesiva la soare, stresul, poluarea sunt factori care provoaca îmbatrânirea prematura a pielii având ca rezultat aparitia ridurilor, pierderea elasticitatii si a luminozitatii tegumentului.
Fa o programare!
Inapoi