Localizare

Centrul Orhideea Health & Spa este localizat la parterul Orhideea Residence în cadrul complexului rezidenţial Orhideea Gardens.
Adresa noastră este: București, Calea Plevnei 145
Telefon: +4 021.56.96.360
E-mail:    info@orhideeaspa.ro

Acces

Accesul în complexul Orhideea Gardens face subiectul Regulamentului de Ordine Interioară a Orhideea Gardens SRL. Millennium Tour SRL, operatorul centrului Orhideea Health & Spa este o societate distinctă față de Orhideea Gardens SRL, proprietarul căilor de acces, a spațiilor de parcare și a utilităților la care centrul spa este racordat. Circulația auto în complexul Orhideea Gardens se desfășoară în conformitate cu legile și normele aplicabile drumurilor publice, în acest sens Orhideea Gardens SRL declarând căile de acces drum public.

Parcare

Parcarea pentru clientii centrului Orhideea Spa se face, contra cost, in parcarea complexului rezidential Orhideea Gardens. Costul parcarii se achita la iesirea din complex si este: 3 lei/ 30 min, 6 lei/ 60 min, 132 lei/ zi (24 h-2 h gratuite), primele doua ore fiind gratuite. Parcarea se face pe raspunderea clientului, nici Fundatia pentru Sanatate Orhideea Spa si nici Orhideea Gardens srl nu isi asuma responsabilitatea pentru obiectele de valoare sau pentru integritatea autovehiculelor parcate.

Va rugam sa va asigurati ca nu lasati la vedere, in autovehiculele parcate, obiecte de valoare. Va rugam sa nu parcati pe locurile de parcare marcate cu “Rezervat”.