Vârsta minimă pentru a folosi facilităţile complexului Orhideea Health & Spa este de 16 ani.

Copiii cu vârsta până la 16 ani vor fi însoțiți de un abonat adult, iar accesul acestora va fi permis doar în zona piscinei, cu excepția programelor special concepute pentru copii şi monitorizate de un membru al echipei Orhideea Health & Spa.

Programarea se poate face, doar daca cardul cadou sau terapia este achitata.

Dacă v-ați programat o terapie spa, vă sfătuim să sosiți cu 15 minute înainte de rezervare pentru a vă asigura o relaxare totală. Dacă întârziați, experiența dumneavoastră va fi limitată la timpul inițial rezervat.

Pentru anularea unei programări, vă rugăm să ne anunțați cu 24 ore înaintea acesteia. În cazul în care nu vă prezentați pentru efectuarea tratamentului, se va percepe o taxă de 25% din valoarea terapiei programate și neonorate.
Vă rugăm să închideți telefoanele mobile pentru a vă oferi dumneavoastră, cât și celor din jurul dumneavoastră o relaxare totală și petrecerea unui timp de calitate.
Vă rugăm să menționați orice condiții medicale speciale înainte de începerea unui tratament spa sau înaintea utilizării facilităților centrului spa. Terapeutul vă va solicita să completați o fișă cu informații medicale, necesare în personalizarea serviciilor și stabilirii eventualelor contraindicații, pentru ca dumneavoastră să beneficiați la maxim de pe urma experienței spa.

Pentru confortul dumneavoastră, centrul spa vă pune la dispoziție halate și prosoape. De asemenea, în timpul terapiei, corpul dumneavoastra va fi acoperit, cu excepția zonei pe care se lucrează. Terapeutul vă va pune la dispoziție articole de lenjerie de unică folosință și toate accesoriile necesare confortului și intimității dumneavoastră.