Termeni si conditii generale de comercializare online a produselor și serviciilor Centrului Orhideea Helath & Spa

 

Vânzătorul produselor și serviciilor / prestatorul serviciilor este Fundația pentru Sănătate Orhideea Spa cu sediul în București, Calea Plevnei 145B, SPA, sector 6, autorizată în baza sentinței publice din Dosarul 275/PJ/1996 deschis la Judecătoria Sectorului 2, având codul fiscal RO9347586, telefon 021.56.96.555, e-mail: info@orhideeaspa.ro, înregistrată ca operator cu caracter de date personale, în calitate de operator al centrului  Orhideea Health & Spa denumită și OH&S.

 

Conditii de comercializare online a Cardurilor de Membru și a Accesului Lunar

 

 

Comercializarea online a produselor și serviciilor centrului Orhideea Spa se încadrează în condițiile legale privind vânzarea la distanță a bunurilor și serviciilor.

 

Următorii termeni au următoarele înțelesuri:

Membru – o persoană fizică peste 16 ani sau un grup de persoane fizice cu vârsta peste 16 ani care sunt înregistrate ca membrii exclusiv ai centrului de sănătate Orhideea Health & Spa (OH&S);

Card de Membru – un document care atestă apartenența ca membru al centrului OH&S. Cu excepția cardului „Share”, cardul de membru nu este transmisibil. Cardul de membru are valabilitate de 12 luni de la data activării lui;

Individual – card de membru pentru o singură persoană fizică care este membru OH&S. Se emite un singur card nominal. Tariful standard al taxei Cardului de Membru Individual este de 350 € la cursul BNR din data plății cu toate taxele incluse iar tariful promoțional din campania „Privilegiul de a fi membru” este de 175€.

 

Family – card de membru pentru o familie compusă din doi adulți, copii lor și aparținător (bonă). Fiecare membru al familiei beneficiază de un card de membru, mai puțin copiii sub 16 ani. Tariful standard al taxei Cardului de Membru Family este de 500 € la cursul BNR din data plății cu toate taxele incluse iar tariful promoțional din campania „Privilegiul de a fi membru” este de 250€.

 

Share – card de membru pentru un grup de persoane care împart dreptul de membru la OH&S. Se emite un singur card care este transmisibil. Membrii Share au acces, în funcție de tipul de abonament achiziționat. Accesul se face pentru maxim 2 persoane simultan, de maxim 2 ori pe zi. Tariful standard al taxei Cardului de Membru Share este de 700 € la cursul BNR din data plății cu toate taxele incluse. Acest tip de serviciu nu se regăsește în oferta de reducere.

Membrii au acces nelimitat de timp în zonele din centru, în funcție de tipul de abonament achiziționat, iar copiii și aparținătorul au acces limitat în intervalul Happy Hours, iar duminica, în intervalul 9:00 – 19:00 (ultima oră de acces 18:00), numai în zona piscinei. Aparținătorul (bona) are acces numai în prezența copiilor pe care-i însoțește. Identitatea aparținătorului (bonei) va fi menționată în contract și nu poate fi schimbată de mai mult de 2 ori în interval de 12 luni.

All Inclusive – acces lunar sau de zi care oferă acces în toate zonele centrului. Programul este destinat numai adulților;

Activ – acces lunar sau de zi care oferă acces în zona kineto / fitness, zona piscinelor și zona „Foc și Gheață” (saune);

Sport – acces lunar sau de o zi care oferă acces în zona kineto / fitness;

Happy Hours – interval de timp încadrat de luni până vineri, între orele 7,00 – 18,00 (ultima oră de acces 17,00).

Prin achitarea cardului de membru la tariful standard sau la tariful de promoție, cumpărătorul plătește înscrierea ca membru al Centrului Orhideea Health & Spa pentru un an de zile.

Cardurile de membru selectate pentru campania „Privilegiul de a fi membru” au discount de 50 % din pretul de lista.

Tariful standard al cardului de membru include și accesul de tip all inclusive (kineto / finess, aerobic, spining, piscina, jacuzzi, saune, salina, arie relaxare, thepidarium) timp de o luna de zile.

Ulterior epuizării perioadei de gratuitate, pentru utilizarea facilităților centrului de sănătate Orhideea Spa, membrii vor achita contribuția de acces lunar sau zilnic pentru zonele și facilitățile pe care doresc să le utilizeze. Tarifele accesului lunar sau zilnic se regăsesc în secțiunea

„ Abonamente Centru Spa”.

Activarea cardului de membru trebuie făcută în maxim 1 luna de la achiziție, pentru tariful promoțional din campania „Privilegiul de a fi membru”, în caz contrar dacă depășiți acest termen, cardul de membru se va activa automat, după trecerea acestei perioade.

Prin achiziționarea online sau la sediul prestatorului a unui card de membru sau a contribuției de acces lunar, clientul declară în mod expres că înțelege să accepte și să respecte Regulamentul de Ordine Interioară al centrului, precum și condițiile contractului de membru și ale contractului de acces lunar. Termenii contractuali pentru contractul de membru și accesul lunar se regăsesc sectiunea „ Termeni si Conditii.”

Clientul are dreptul sa notifice in scris Fundației pentru Sănătate Orhideea Spa că renunță la cumpărare, fără penalități și fară invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la plata cardului de membru, dată care este considerată a fi data încheierii contractului, în cazul în care clientul nu a utilizat serviciile comercializate.

În cazul în care clientul a utilizat serviciile comercializate la distanță, adică a beneficiat de facilitățile centrului de sănătate, acesta va achita serviciile consumate la tarifele de listă adresate non-membrilor, tarife disponibile in sectiunea “Tarif acces ne-membri”.

După expirarea perioadei de 14 zile de la momentul plății / data intrării în vigoare a contractului, clientul nu mai are posibilitatea să denunțe unilateral contractul de membru.

Perioada de valabilitate a accesului lunar nu poate fi suspendata.

 

Modalitatatea de achiziționare a cardurilor de membru

Canalele prin care se pot achiziona si metodele de plata a cardurilor de membru:

 • La receptia centrului Orhideea Spa. Programul de functionare al receptiei este 24h/7. Plata poate sa fie facuta numerar sau card. Se emite pe loc bonul fiscal, factura si contractul de membru ce va fi semnat de ambele parti in dublu exemplar. Pentru emiterea cardului de membru este necesara prezentarea unei act de identitate.
 • Prin email la adresele rezervari@orhideeaspa.ro / info@orhideeaspa.ro. Sunt necesare urmatoarele detalii pentru a putea emite contractul de membru: numele complet al beneficiarului cardului de membru, nr de telefon, email, CNP, adresa. Plata se poate face prin link de plată securizat sau prin virament bancar pe baza unei facturi proforme, fiind necesara o confirmare a platii. Contractul de membru va fi emis dupa ce banii au intrat in contul Fundatiei pentru Sanatate Orhideea Spa. Beneficiarul are obligatia de a se prezenta la receptia Orhideea Health & Spa pentru semnarea contractului de ambele parti in doua exemplare.
 • Direct de pe siteul orhideeaspa.ro completand formularul online de cumparare si efectuand plata prin platforma GecadPayment (PayU). In urma confirmarii pe email a tranzactiei, echipa Orhideea Helath & Spa va va contacta pentru a va solicita informatii suplimentare cu privire la beneficiarul cardului de membru (daca nu este acelasi cu persoana platitorului), data de la care intra in vigoare contractul de membru si cand puteti veni la receptia Orhideea Health & Spa pentru semnare contractului.

 

Conditii de comercializare online a Cardurilor Cadou

 

 

Următorii termeni au următoarele înțelesuri:

Card Cadou – este un document care atestă plata unor servicii medicale / de relaxare în cadrul centrului de sănătate Orhideea Spa. Serviciile sunt predefinite și sunt valabile 6 luni de la data achizitionarii. In cazul in care intervalul de timp expira, serviciul nu se poate rambursa. Valoarea cardului cadou nu poate fi preschimbata in bani. Cardul cadou este unic si nu se poate inlocui in caz de pierdere sau deteriorare.

Cardurile cadou sunt transmisibile și permit personalizarea lor cu numele persoanei care va beneficia de serviciile achiziționate.

După achiziționarea prin plata online a cardurilor cadou, beneficiarul poate ridica imprimatele de la recepția centrului sau prin email la o adresă pe care o va comunica in momentul achizitionarii cardului.

Clientul are dreptul sa notifice in scris Fundației pentru Sănătate Orhideea Spa că renunță la cumpărare, fără penalități și fară invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la plata cardului cadou, dată care este considerată a fi data de activare a cardului cadou, în cazul în care clientul nu a utilizat serviciile comercializate.

În cazul în care clientul a utilizat serviciile comercializate la distanță, adică a beneficiat de facilitățile centrului de sănătate, acesta va achita serviciile consumate la tarifele de listă adresate non-membrilor, tarife disponibile in sectiunea Carduri cadou / Terapii medicale si de relaxare/ Evenimente Grupuri.

După expirarea perioadei de 14 zile de la momentul plății / data activarii cardului cadou, clientul nu mai are posibilitatea să renunte la serviciile achitate.

Modalitatatea de achiziționare a cardurilor cadou.

Canalele prin care se pot achiziona si metodele de plata a cardurilor cadou:

 • La receptia centrului Orhideea Spa. Programul de functionare al receptiei este 24h/7. Plata poate sa fie facuta numerar sau card. Se emite pe loc bonul fiscal, factura si cardul / cardurile cadou. Daca beneficiarul nu este acelasi cu persoana care a platit, sunt necesare urmatoarele informatii: nume, prenume, adresa email, nr. telefon.
 • Prin email la adresele rezervari@orhideeaspa.ro / info@orhideeaspa.ro. Sunt necesare urmatoarele detalii pentru a putea emite cardul cadou: numele, prenumele, nr. telefon si adresa de email atat a beneficiarului, cat si a persoanei care plateste. Plata se poate face prin link de plata securizat sau prin virament bancar pe baza unei facturi proforme, fiind necesara o confirmare a platii. Cardul cadou va fi emis dupa ce banii au intrat in contul Fundatiei pentru Sanatate Orhideea Spa. Se poate intra in posesia cardului cadou prin ridicarea de la receptie sau pe email in format electronic.
 • Direct de pe siteul orhideeaspa.ro completand formularul online de cumparare si efectuand plata prin platforma GecadPayment (PayU). In urma confirmarii pe email a tranzactiei, echipa Orhideea Helath & Spa va va contacta pentru a va solicita informatii suplimentare cu privire la beneficiarul cardului cadou (daca nu este acelasi cu persoana platitorului), modalitatea dorita de a intra in posesia cardului cadou si orice alta informatie necesara finalizarii comnezii.

 

Informatii cu privire la Prelucrarea datelor cu caracter personal

 

Completarea datelor personale pe site-ul OrhideeaSpa.ro  reprezinta acordul dumneavoastra ca acestea sa intre in baza de date a Fundației pentru Sănătate Orhideea Spa  si sa prelucreze datele personale conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Fundația pentru Sănătate Orhideea Spa va pastra confidentialitatea acestor informatii, cu exceptia informatiilor solicitate de autoritatile legale competente.

Fundația pentru Sănătate Orhideea Spa prelucreaza datele cu caracter personal colectate prin intermediul formularelor din cadrul paginilor website-ului, in scopul relatiilor cu Utilizatorii si suport oferit acestora, cat si datele colectate in scopuri de publicitate si marketing, al analizei datelor, cum ar fi cercetarea de piata, sondaje de opinie, analize Utilizatori, segmentare si realizarea profilului Utilizatorilor, pentru a determina activitatea Utilizatorului in cadrul website-ului, analize clienti, segmentare clienti si realizarea profilului clientului, pentru a determina comportamentul de cumparare si activitatea Utilizatorului cum ar fi cumpararea repetata a anumitor bunuri si datele de cumparare.

In scopurile mentionate mai sus, datele Utilizatorului vor fi stocate in baza de date a Fundației pentru Sănătate Orhideea Spa. Aceasta prelucrare se bazeaza pe Art. 6, paragraful 1, teza 1, litera f), GDPR..

Fundația pentru Sănătate Orhideea Spa poate contacta Utilizatorul in aceste scopuri prin e-mail, SMS, telefon, posta, Social Media sau canalele/instrumentele Google.

Prin intermediul website-ului, Fundația pentru Sănătate Orhideea Spa prelucreaza date despre comportamentul Utilizatorului privind utilizarea website-ului, incluzand dar fara a se limita la date de sesiune, comportament browsing, date despre locatie, date demografice, adresa de Protocol Internet (adresa IP), acolo unde este disponibila, sistemul de operare, tipul de browser al dispozitivului.

Acestea sunt date statistice despre actiunile si modelele de navigare ale vizitatorilor website-ului Orhideeaspa.ro nu identifica niciun individ si sunt colectate in scopul imbunatatirii si personalizarii website-ului si in scop de comunicare si marketing, inclusiv pentru publicitate comportamentala pe baza de cookies (mai multe detalii despre cookies ). Aceasta prelucrare se bazeaza in mod legitim pe Art. 6, alin 1, litera a), b), c), f), GDPR.

Beneficiarii datelor

Pentru a atinge scopurile mentionate mai sus la punctul 2, Fundația pentru Sănătate Orhideea Spa utilizeaza furnizori de servicii, respectiv imputerniciti conform art. 28 din GDPR, cum ar fi: furnizori de servicii de monitorizare a activitatii Utilizatorilor in cadrul website-ului sau furnizorii de servicii pentru trimiterea e-mailurilor si SMS-urilor, contactarea telefonica sau comunicarea de campanii publicitare si de marketing. Acestia pot fi furnizori externi de servicii. Prin reglementari contractuale, Fundația pentru Sănătate Orhideea Spa asigura ca acesti furnizori de servicii prelucreaza date cu caracter personal in conformitate cu legislatia europeana privind protectia datelor, pentru a garanta un nivel ridicat de protectie a datelor.

Furnizarea Obligatorie/Voluntara de Date si Durata pastrarii acestora

 1. Furnizarea urmatoarelor date prin intermediul formularelor de Contact este obligatorie pentru a putea oferi suport Utilizatorului: nume, prenume, localitate, telefon, e-mail, cat si date de identificare a produsului in cazul in care se emite o cerere cu privire la un produs.
 2. In cazul in care Utilizatorul, avand consimtamantul tutorelui daca acesta este minor, isi exprima optiunea de abonare la newsletter, sunt preluate si prelucrate urmatoarele date furnizate de acesta prin intermediul formularului dedicat din cadrul site-ului: date furnizate in mod obligatoriu pentru realizarea scopului de comunicare: adresa de email, alaturi de datele furnizate in mod optional: dl/dna, nume, prenume, localitate.

Datele cu caracter personal ale Utilizatorului vor fi stocate pana la momentul incetarii relatiei contractuale cu Fundația pentru Sănătate Orhideea Spa sau la solicitarea Utilizatorului, cu exceptia cazului in care Fundația pentru Sănătate Orhideea Spa are obligatia legala de a stoca in continuare datele cu caracter personal, pana la incetarea obligatiei legale.

Stocarea si transferul datelor cu caracter personal ale Utilizatorului catre autoritatile publice in scopul indeplinirii unei obligatii legale se bazeaza in mod legal pe Art. 6, paragraful 1, teza 1, litera c), GDPR.

Drepturile Utilizatorului

In calitate de persoana vizata, Utilizatorul poate contacta Departamentul de Marketing la adresa de e-mail, marketing@orhideeaspa.ro  pentru protectia datelor in orice moment, cu o notificare, folosind datele de contact mentionate mai sus, in vederea exercitarii drepturilor sale, in conformitate cu GDPR. Aceste drepturi sunt urmatoarele:

 

 1. Dreptul de a primi informatii cu privire la prelucrarea datelor si o copie a datelor procesate (dreptul de acces, articolul 15 GDPR).
 2. Dreptul de a solicita rectificarea datelor inexacte sau completarea datelor incomplete (dreptul de acces, art. 16 GDPR).
 3. Dreptul de a solicita stergerea datelor cu caracter personal si, in cazul in care datele cu caracter personal au fost facute publice, transmiterea informatiilor referitoare la solicitarea de stergere catre alti operatori (dreptul de stergere, articolul 17 GDPR).
 4. Dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii datelor (dreptul la restrictionarea procesarii, articolul 18 GDPR).
 5. Dreptul de a primi datele personale cu privire la persoana vizata intr-un format structurat, utilizat in mod obisnuit si mecanolizibil si de a solicita transmiterea acestor date catre un alt operator (dreptul la portabilitatea datelor, articolul 20 GDPR).
 6. Dreptul de a se opune prelucrarii datelor cu intentia de a inceta prelucrarea (dreptul la obiectie, articolul 21 GDPR).
 7. Dreptul de a retrage oricand un consimtamant dat in vederea opririi unei prelucrari a datelor care se bazeaza pe consimtamantul dvs. Retragerea nu va afecta legalitatea prelucrarii pe baza consimtamantului acordat inainte de retragere (dreptul de retragere a consimtamantului, articolul 7 GDPR).
  Retragerea consimtamantului privind prelucrarea datelor cu caracter personal necesare indeplinirii obligatiilor contractuale si respectarii drepturilor rezultate din contractul la distanta exonereaza Profesionistul cu privire la indeplinirea acestor obligatii.
  Totodata, retragerea consimtamantului privind prelucrarea datelor cu caracter personal nu poate avea loc in privinta respectarii obligatiilor legale.
 8. Dreptul de a depune o plangere la o autoritate de supraveghere daca Utilizatorul apreciaza in mod justificat ca prelucrarea datelor cu caracter personal a fost efectuata de Operator cu incalcarea GDPR (dreptul de a depune o plangere la o autoritate de supraveghere, articolul 77 GDPR).
Inapoi