Un program special creat pentru tine si pentru a putea adopta un stil de viata ce se distanteaza de grijile cotidiene si care se concentreaza pe sanatate fizica, emotionala si mentala.

Pentru a accesa serviciile Orhideea Spa sub forma unui abonament este necesar sa deveniti membru al centrului Orhideea Spa prin achizitionarea unuia dintre cele 2 tipuri de carduri de membru.Abonamente Centru SpaPasul 1

Card Membru

Alegi unul din cele 2 tipuri de card: Individual sau Family

Pasul 2

All inclusive / Activ

Iti alegi tipul de abonament lunar sau zilnic: All inclusive / Activ

Pasul 3

Happy Hour / Full time

Alegi intervalul de timp in care vrei sa beneficiezi de serviciile noastre

Card Membru

+ Prima Luna Gratuita All Inclusive

  350.00 eur/an


+ Prima Luna Gratuita All Inclusive

  500.00 eur/an


Abonamente Zilnice

Pentru a beneficia de abonamente zilnice este necesar să deveniți membru al centrului Orhideea Spa prin achiziționarea unui card de membru.
Abonamentele zilnice pot fi achiziționate numai pe perioada valabilității cardului de membru (12 luni de la activare) iar, ultima intrare a unui abonament zilnic nu poate depăși data de expirare a cardului de membru.

Abonamente Lunare

Pentru a beneficia de abonamente lunare este necesar să deveniți membru al centrului Orhideea Spa prin achiziționarea unui card de membru.
Abonamentele lunare pot fi achiziționate numai pe perioada valabilității cardului de membru (12 luni de la activare) iar, ultimul abonament lunar nu poate depăși data de expirare a cardului de membru.

Aqua Gym

Pentru a beneficia de abonamentele de aquagym nu este necesar să deveniți membru al centrului Orhideea Spa. Accesul la clasele de aquagym se face prin achizitionarea unui abonament lunar sau a unei sedinte individuale.

De la9.00 eur/zi

9.00 75.00 


Inapoi