Cum să ne îngrijim pielea la început de toamnă

Posted: 19 September 2019

Ştim cu toţii că frumuseţea presupune întreţinere şi o continuă adaptare la toate variabilele din viaţa noastră, de la schimbările interioare datorate propriului bioritm, până la cele exterioare datorate condiţiilor de mediu sau climei. Din acest motiv, venirea toamnei va atrage după sine adaptarea rutinei de îngrijire la noile condiţii de mediu, în special în cazul pielii şi al tenului care vor înfrunta direct vremea rece pe cale să se instaleze. Iar pentru că vedetele sezonului rece sunt exfolierea, hidratarea şi detoxifierea, vă propunem un ritual SPA- 4 în 1 care să acopere toate aceste nevoi. Adică un ritual de îngrijire şi relaxare care să vă pregătească pielea şi organismul totodată pentru această trecere de la sezonul cald la cel rece.

Beneficiile terapiilor care te pregătesc pentru sezonul rece

În cadrul terapiei cu ciocolată “Chocolate Sensation” te poţi nu numai delecta cu senzaţiile deosebite pe care ţi le oferă ciocolata, dar te poţi bucura şi de nenumăratele avantaje pe care ţi le oferă exfolierea cu cacao, cafea şi zahăr brun sau masca de ciocolată şi masajul cu nectar de ciocolată. Fermitatea, hidratarea şi hrănirea, vitalitatea şi detoxifierea, toate vor fi câştiguri deosebit de importante pentru pielea care nu numai că îi vor reda acesteia tonusul şi textura, dar o vor şi pregăti pentru înfruntarea sezonului rece. În plus, masajul de care vei beneficia se va substitui cu succes aportului de retinol (vitamina A) atât de necesar în estomparea ridurilor, reducerea petelor pigmentare şi tratarea acneei.

Optând pentru terapia cu ceai verde, vei da şansa pielii tale să îşi recapete sănătatea şi tinereţea prin stimularea circulaţiei periferice şi detoxifierea care luptă împotriva îmbătrânirii pielii şi împotriva efectelor dăunătoare ale radicalilor liberi. Alegând terapia „Green Tea & Herbs Ritual” vei putea beneficia de o exfoliere cu scrub de plante, de împachetări cu ceai verde şi mentă, de un tratament facial şi un masaj de relaxare care să energizeze deopotrivă pielea şi organismul. Oboseala cronică va fi înlăturată, iar pielea îşi va recăpăta nu numai luminozitatea, dar şi sănătatea, fiind hidratată, hrănită şi curăţată în profunzime. Adică revitalizată şi regenerată pentru a înfrunta temperaturile scăzute, vântul şi umiditatea specifice sezonului rece.

Masajul exceleaza in reducerea stresului, a anxietatii si in gestionarea permanenta a acestora, in conditiile in care stilul de viata si timpul iti permit sa il introduci in ritualurile tale de ingrijire. De asemenea, daca suferi de insomnii si nu poti dormi noaptea, Fusion are capacitatea de a elimina factorii ce te impiedica sa te relaxezi si sa ai parte de un somn odihnitor.

Terapia „Lavander & Honey Elixir” este şi ea una dintre terapiile recomandate pentru acest început de toamnă, având ca principal obiectiv tocmai prevenirea îmbătrânirii precoce a pielii pe care o favorizază căldura excesivă a verii. Exfolierea cu cristale de zahăr şi ulei de lavandă este extrem de potrivită pentru a elimina pielea moartă care contribuie nu numai la aspectul tern şi lipsit de strălucire  al pielii, dar şi la degradarea sa, împiedicând-o să respire în mod optim. Completată cu împachetări cu miere şi lavandă, minitratament facial aromatic, masaj antistres şi masaj al scalpului, această terapie este una completă care aduce beneficii întregului organism. Nu doar că detoxifică, purifică, hidratează, revigorează şi protejează pielea împotriva îmbătrânirii, dar readuce întregului organism echilibrul interior prin înlătuaraea stresului, a oboselii şi a insomniilor.

Fie că alegi îngrijirea completă pe care o oferă aceste terapii sau pe cele ale terapiilor cu vin, fructe tropicale sau remineralizante, ritualurile noastre SPA 4 în 1 îţi vor asigura nu numai sănătatea şi îngrijirea optimă a pielii, dar şi protecţia acesteia în faţa tuturor ameninţărilor sezonului rece.