Piscina acoperita Bucuresti

Piscină adulţi in București

Piscina este acoperită și se află în interiorul SPA-ului, sub forma unui dreptunghi, are o lungime de 20 m, lățimea de 7 m și adâncimea constantă de 1,52 m. Temperatura apei piscinei este de 30°C iarna și 28°C vara (± 2°C). Apa are un PH cu norme cuprinse între 7,2 – 8,2 iar concentrația clorului rezidual liber este de 0,5 mg.
Accesul copiilor sub 12 ani, nesupravegheați este strict interzis. Totodată, este interzis accesul persoanelor cu afecțiuni dermatologice, viroze respiratorii sau a persoanelor care au consumat alcool.
Vă recomandăm ca înainte de intrarea și ieșirea din piscină să folosiți dușurile aflate în vecinătatea bazinului.
O zonă extinsă de relaxare la piscină și noi șezlonguri încălzite cu lămpi cu infraroșii.

Piscină copii București

Situată tot în incinta centrului SPA, piscina pentru copii are forma pătrată cu latura de 2,70 m și adâncimea constantă de 0,65 m. Temperatura apei din piscina copiilor este de 30°C iarna și 28°C vara (± 2°C).
Este strict interzis accesul copiilor nesupravegheați de un adult, precum și accesul persoanelor care suferă de afecțiuni dermatologice sau cu viroze respiratorii.

Baie cu apă şi aer

Trouble Water sau “Baia cu Apă și Aer” se află lipită de piscina mare, este realizată din mozaic și are o capacitate de până la 8 persoane adulte, baie în care se pompează apă și aer creând o senzație plăcută. Are formă inelară, cu diametrul de 2,65 m și o adâncime de 0,85 m. Temperatura apei este de 36° – 38° C.
Accesul copiilor sub 12 ani, nesupravegheați este strict interzis. Totodată, este interzis accesul persoanelor cu afecțiuni dermatologice sau a persoanelor care au consumat alcool.
Vă recomandăm ca înainte de intrarea și ieșirea din jacuzii să folosiți dușurile aflate în vecinătatea bazinului.