Tratamente faciale

Iti recomandam o ingrijire personalizata cu produse profesionale organice si tehnologii avansate, atent alese de mana unui specialist, care te pot ajuta sa atingi rezultatele dorite si sa iti mentii tenul frumos si sanatos.

Dermato-cosmetice

75.00  ron

75.00 ron
40min
  • Pensat si vopsit gene / sprâncene si epilat buza superioara.
Fa o programare!

345.00  ron

345.00 ron
90min
  • Tratament facial de curățare ușoară, potrivit tuturor tipurilor de ten, ce ajută la restabilirea echilibrului natural al pielii prin corectarea deficitelor.
Fa o programare!

550.00  ron

550.00 ron
90min
  • Tratament cu efect instant de lifting, luminozitate și anti-aging.
Fa o programare!

645.00  ron

645.00 ron
90min
  • Terapie intensivă, oxigenantă, pentru tenul tern, lipsit de luminozitate.
Fa o programare!

530.00  ron

530.00 ron
90min
  • Tratament destinat tenului gras sau acneic.
Fa o programare!

600.00  ron

600.00 ron
90min
  • Tratament facial cu efect calmant și decongestionant destinat tenului sensibil, hipersensibil și/sau cuperotic.
Fa o programare!

Oxygenera-Pro

de la 345.00  ron

de la 345.00 ron
50min
  • Zona perioculara este o zona sensibila si delicata, astfel incat are nevoie de o ingrijire speciala. Oboseala, stresul, inaintarea in varsta afecteaza in special zona ochilor, iar ridurile fine si cearcanele fiind primele semne ale imbatranirii premature. Un tratament complet pentru hidratarea si revitalizarea zonei perioculare este absolut necesar, pentru a mentine un chip luminos si tanar.
Fa o programare!

de la 375.00  ron

de la 375.00 ron
50min
  • Tratament rapid pentru reimprospatarea pielii. Ofera luminozitate si fermitate tenului inca de la prima sedinta.Tratamentul consta in imbinarea a doua functii ale aparatului Oxigenera Pro, in functie de necesitatile si particularitatile fiecarui tip de ten.
Fa o programare!

de la 500.00  ron

de la 500.00 ron
90min
  • Terapia Oxigenera Pro ajută la oxigenarea și regenerarea celulară, oferind rezultate imediate cu efect de lifting instant, tratează cicatricile post acneice, petele pigmentare și uniformizează textura pielii.
Fa o programare!

*Toate Terapiile Spa au accesul inclus la Zona de Relaxare: Salina artificiala, Tepidarium si Auditorium.

**Programarea unui terapii se poate face in urma achitarii acesteia. Valabilitatea terapiilor este de 6 luni de zile de la data achizitionarii.

***Intrarea Aqua pentru cumparatorii de Terapii Spa este de 10 EUR/persoana.
Tariful este aplicabil, in aceeasi zi, in zona Piscinelor, Hamam, Saune, Zona Ice & Fire si Aria de relaxare cu sezlonguri incalzite cu lampi cu infrarosu, persoanelor care au achizitionat o terapie.

Imagini cu caracter informativ: click aici pentru a vedea cum arata voucher-ul digital si aici pentru a vedea voucherul in format fizic.